Beenhouwerij

AUTHENTIEK VARKENSVLEES VAN DE BOVENSTE PLANK

BRASVAR varkensvlees heeft een unieke, karaktervolle smaak. Keer op keer ware pareltjes op uw bord. Maar hoe komt BRASVAR nu aan die heerlijke smaak? Mensen gaven vroeger “bras” aan hun varkens: aardappelen, draf en maïs, aangevuld met graan, olijfolie en vers hooi. Omdat we houden van die authenticiteit, krijgen onze varkens diezelfde natte voeding. Bovendien zijn de varkens van nature heel gezond. De keuze voor een Duroc-beer, in combinatie met deze 'bras'voeding, resulteert in zeer smaakvol en sappig vlees.

BRASVAR overstijgt zo de smaakverwachtingen van varkensvlees, elke keer opnieuw.

DUNNE LENDE VAN HEREFORD RUND

Dit vlees staat bekend om haar ongekende malsheid. Dit komt omdat het vlees is gemarmerd, intramusculair vet noemen we dat. Deze vetadertjes smelten tijdens het bakken of grillen. Hierdoor is er nauwelijks tot geen vet nodig bij de bereiding.